Ελεονώρα Μελέτη: Έξοδος με στιλ στα βόρεια προάστια – Ποια παρουσιάστρια συνάντησε; [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στην πιο ισορροπημένη φάση της ζωής της, καθώς τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο! Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά την επιτυχημένη εκπομπή της στον Alpha, “Μεσάνυχτα”, φέρνοντας στο φως μοναδικές ιστορίες γνωστών και άγνωστων, στον κόσμο, ανθρώπων. Παράλληλα, μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσω της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής της, γεγονός που την ενθουσιάζει!

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη είναι πραγματικά ευτυχισμένη όταν βρίσκεται μαζί με τους ανθρώπους της ζωής της, τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει δει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της σε αυτόν τον τομέα να αλλάζει και έχει κάθε λόγο να χαμογελά! Η ενάμισι έτους κόρη της Αλεξάνδρα αποτελεί πλέον την απόλυτη προτεραιότητά της.

Κάνοντας μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις της, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. προκειμένου να δώσει το παρών σε μια εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση για την μηνιγγίτιδα, αλλά και να απολαύσει τη βόλτα της. Εκεί συνάντησε και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελεονώρα Μελέτη τόσο κατά τη διάρκεια της εξόδου της από το εμπορικό κέντρο όσο και κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More