Ελεονώρα Μελέτη: Ετοιμάζεται για το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με την κόρη της!

Ελεονώρα Μελέτη: Ετοιμάζεται για το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με την κόρη της! | tlife.gr

Οικογενειακή απόδραση στο εξωτερικό ετοιμάζονται να κάνουν φέτος ο Θοδωρής Μαροσούλης με την Ελεονώρα Μελέτη με την μικρή Αλεξάνδρα. Το αγαπημένο ζευγάρι θα κάνει αλλαγή χρόνου στο εξωτερικό και θα ταξιδέψει για πρώτη φορά με αεροπλάνο με την 20 μηνών κόρη του. Και όπως καταλαβαίνεις η γνωστή παρουσιάστρια είναι ανυπόμονη αλλά και λίγο αγχωμένη.

Η ίδια , μάλιστα έκανε τις τελευταίες ετοιμασίες πριν το ταξίδι και έφτιαξε φυσικά και τη βαλίτσα της μικρής της πριγκίπισσας, επιλέγοντας να πάρει μαζί όλα τα απαραίτητα για το μωρό της.

«Το πρώτο ταξίδι της μικρής… πρώτη φορά σε αεροπλάνο, πρώτη φορά σε μια χώρα μακρινή. Και μαζί το πρώτο παιχνίδι, ένα λούτρινο αρκουδάκι, έρωτας μετά το πρώτο χάδι. Ποτέ χωρίς αυτό. Και το πρώτο γάλα μετά από αυτό της μαμάς, που είναι πάντα και το τελευταίο καθημερινό νανούρισμα… μαζί και το πρώτο μας βιβλίο που μιλάει για ζωάκια με αγαπημένο την άτακτη μαϊμού… 5,5 ώρες πτήσεις.. μια αγωνία την έχω», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη και ανέβασε μια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, την ώρα που ετοίμαζε τις αποσκευές τους.

READ more