Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον σύζυγό της για την γιορτή του!

Σήμερα, Σάββατο 7 Μαρτίου, είναι η Ανάμνηση θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος και του Αγίου Ευγενίου του Ιερομάρτυρος. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Ευγένιος, Ευγένης, Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα (υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζουν αυτά τα ονόματα).

Ωστόσο, σήμερα έχει την ονομαστική του γιορτή ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης. Η παρουσιάστρια του Alpha, λοιπόν, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, θέλησε να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον άντρα της ζωή της και διαδικτυακά.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία τους και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε ένα μήνυμα αγάπης προς το πρόσωπό του.

«Θοδωρής, Τεό, Ντόντο, θείο, @psycho_25 , όπως και να τον πεις είναι «Θεόδωρος». Κι εγώ στα σοβαρά κ δύσκολα, ή πάνω σε ανάγκη, που δεν επιλέγω υποκοριστικά κ «ζουζουνοονόματα», έτσι τον φωνάζω: «Θεόδωρο». Και σήμερα γιορτάζει, και μαζί του όσοι κ όσες έχετε αυτό το όμορφο όνομα! Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More