Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι περνάει στην καραντίνα – Το “Covid” φαγητό της μητέρας της και το δημόσιο μήνυμα

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε πριν μερικές ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται αποκομμένη από την οικογένειά της, μέχρι να το ξεπεράσει. Η γνωστή παρουσιάστρια, αν και ακολουθούσε πιστά τα μέτρα προστασίας, δεν τη γλίτωσε και προσβλήθηκε από τον ιό. 

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες κάνει καραντίνα στο πατρικό της στα νότια προάστια, για να βρίσκεται μακριά από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη της Αλεξάνδρα, η οποία αύριο θα κλείσει τα τρία της χρόνια. Η Ελεονώρα Μελέτη, στην τέταρτη ημέρα καραντίνας της θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, ύστερα από τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε.

Διάβασε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει από πού κόλλησε κορονοϊό και πώς το ανακοίνωσε στο σύζυγο και την κόρη τους

“Με αυτή τη θέα στο πατρικό μου, όπου έχω αποσυρθεί, διαβάζω ένα προς ένα τα χιλιάδες – κυριολεκτικά – μηνύματα σας και καταλαβαίνω δύο πράγματα: πρώτον έχουμε πολλοί Covid την ίδια στιγμή, περαστικά μας! Δεύτερον με σκεφτήκατε και μου στείλατε τη σκέψη σας με ένα μήνυμα και αυτό πέρα το ότι με τιμά, με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου” έγραψε στα Instagram Stories της.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη έχει στο πλευρό της – αλλά από μακριά – την αγαπημένη της μαμά να την προσέχει! Η κ. Μαρία της μαγείρεψε ένα λαχταριστό… Covid γεύμα με κοτόπουλο, άγριο ρύζι, μανιτάρια και μπρόκολο! Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της… στο μπαλκόνι της ώστε να πάρει λίγο αέρα. Μέσα από τα Instagram Stories της μας έδωσε μια μικρή γεύση για το πώς περνάει τη δύσκολη καραντίνα!

Read More

And More