Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι προστατεύεται από τον κορονοϊό στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής της!

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι προστατεύεται από τον κορονοϊό στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής της! | tlife.gr

Η ζωή των Ελλήνων με τον κορονοϊό αλλάζει και σε αυτή τη φάση, εκτός από τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται, το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι έχει μεγάλη σημασία η καμπάνια «μένουμε σπίτι». Πρόκειται για μία σύσταση προς τους πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους στις αναγκαίες, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του φονικού ιού.

Η Ελεονώρα Μελέτη στηρίζει την προσπάθεια αυτή και προσπαθεί να περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο σπίτι, μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την μονάκριβη κόρη τους, την σχεδόν δύο ετών Αλεξάνδρα.

Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να βγει για λίγες ώρες από το σπίτι της και να αποχωριστεί την οικογένειά της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Ελεονώρα παρουσιάζει καθημερινά τo «Morning Show» στον ραδιοφωνικό σταθμό Dromos 89.8 μαζί με τον Νικόλα Ράπτη κι έτσι, λοιπόν, έπρεπε να βρεθεί στο στούντιο για να βγει on air.

Προφυλαγμένη πολύ καλά, έχοντας καλύψει το μισό πρόσωπό της με μια υφασμάτινη μάσκα του συζύγου της και ιατρικά γάντια στα χέρια, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» στον Alpha έβγαλε μια selfie, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το look της.

«Look of the day δεν βλέπω τελευταία και ανησυχώ… πάρτε ένα» , έγραψε χιουμοριστικά.

READ more