Ελεονώρα Μελέτη: “Έχω πολλά χρόνια να βιώσω τη χαρά και τον ενθουσιασμό της δημιουργικότητας”

Όλες οι σχέσεις, όσο καλές και αν είναι κάποια στιγμή τελειώνουν. Κάτι τέτοιο βιώνει αυτές τις ημέρες και η Ελεονώρα Μελέτη που αποχωρίζεται τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάστηκε τα τελευταία έξι χρόνια. Η παρουσιάστρια είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους συνεργάτες της, την οικογένεια του Star, όπως την χαρακτηρίζει στο τελευταίο blog που δημοσίευσε.

Οι σχέσεις της με το κανάλι της Κηφισίας είναι τόσο καλές, που παρά το γεγονός πως προετοιμάζει τη νέα της προσπάθεια από άλλη συχνότητα, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού την περασμένη Δευτέρα, προφανώς για να συναντήσει τους πρώην συνεργάτες της. “Τα πράγματα μου είναι ακόμα στο γραφείο, στο καμαρίνι, όπως και ένα κομμάτι μου” σημειώνει.

Από την άλλη, για την Ελεονώρα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος που την κάνει να αισθάνεται δημιουργικότητα και ενθουσιασμό. “Το Έψιλον και εγώ, έχουμε κοινό παρανομαστή, την ανάγκη, την επιθυμία, το όραμα και το όνειρο να κάνουμε στην τηλεόραση αυτό που αγαπάμε. Έχω πολλά χρόνια να βιώσω τη χαρά και τον ενθουσιασμό της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Αυτή τη λαχτάρα του να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και πιο πολύ πόσο σου αρέσει η δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις… Αυτή τη χαρά του να θες να μοιραστείς κάτι που έχεις μέσα σου, με τον κόσμο…” γράφει χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

Πολύς λόγος έχει γίνει όμως και για τη δομή και το αντικείμενο της νέας της εκπομπής. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανήκω στους ελάχιστους επαγγελματίες του χώρου που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και έχω ανάγκη… Δεν έχω αφήσει περιθώρια στον εαυτό μου να αναρωτηθεί αν θα πετύχει ή όχι, γιατί ακόμα και αν αποτύχω, θα έχω αποτύχει σε κάτι που αγαπώ πολύ” σημειώνει και συμπληρώνει: “Δεν είναι ταξιδιωτική εκπομπή, δεν είναι εκπομπή εξτρίμ σπορ, δεν είναι «πρωταγωνιστές». Είναι ωστόσο ένα εξτρίμ κόνσεπτ που σε ταξιδεύει μέσα από τους πρωταγωνιστές του”.

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο της Ελεονώρας με ένα κλικ εδώ

Read More

And More