Ελεονώρα Μελέτη – Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη συνάντηση των δυο γυναικών μετά την περιπέτειά τους με τον κορονοϊό

Δύσκολο και πρωτόγνωρο ήταν το διάστημα που πέρασε τόσο για την Ελεονώρα Μελέτη όσο και για την Φλορίντα Πετρουτσέλι. Οι δυο γυναίκες νόσησαν από κορονοϊό με την Ελεονώρα να περνά μόνη της στο πατρικό της την καραντίνα ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι πέρασε το διάστημα αυτό με τον σύζυγο και τα παιδιά της αφού είχαν προσβληθεί οικογενειακώς από τον ιό. 

Πλέον όμως και οι δυο έχουν αναρρώσει πλήρως και μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες αφού κάνουν παρέα τα τελευταία 12 χρόνια με την Ελεονώρα Μελέτη να είναι εκείνη που θα βαφτίσει τον μικρό γιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι δίνοντάς του το όνομα Κωνσταντής. 

Χθες λοιπόν, οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν ξανά μετά την περιπέτειά τους με τον κορονοϊό και θέλησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή σε ένα κλικ. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε: “Mε τις μάσκες δε φαίνεται αλλά γελάμε. Όπως κάνουμε κάθε φορά που είμαστε μαζί τα τελευταία 12 χρόνια”.

Read More

And More