Ελεονώρα Μελέτη για Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντάς την και την ευχαριστώ» – Η μακροσκελής ανάρτηση για το bullying

Η Ελεονώρα Μελέτη παρακολούθησε τη συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη στο Open, όπου μίλησε για το bullying που αντιμετώπισε η παρουσιάστρια στα χρόνια του «Πρωινού Καφέ».

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει αλλά και να ευχαριστήσει την Κατερίνα Γκαγκάκη για τα λόγια αλήθειας που είπε, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη ανάλυσή της. Για εμένα αυτό ονομάζεται «δικαίωση», «ανακούφιση», «θεραπεία». Η Κατερίνα αναφέρεται στην περίοδο του «Πρωινού Καφέ» όχι στην εκπομπή ή στο κανάλι, και ναι ο «τύπος» είναι κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτή την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. 

Ας πάρουμε την ουσία και ας εστιάσουμε σε αυτό. Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μια Κατερίνα να μιλάει για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι πως ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για μένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο, χάρη σε αυτή την τραυματική εμπειρία είδα τι θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Και αν αυτό ισχύει για μένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντάς την και την ευχαριστώ» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More