Ελεονώρα Μελέτη για Βαλάντη στο Survivor: «Με έχει εκνευρίσει, τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει όλους»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μπορεί το Survivor να έχει ξεκινήσει μόλις λίγες εβδομάδες, ωστόσο οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Βαλάντης, είναι ο παίκτης που πρωταγωνιστεί στις περισσότερες εντάσεις, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που έρχονται σε κόντρα μαζί του, τόσο από την ομάδα των Διασήμων όσο και από των Μαχητών. Ο τραγουδιστής μάλιστα, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε για αυτή τη βδομάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σχολίασαν μερικά αποσπάσματα από όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με την παρουσιάστρια να δηλώνει:

«Εμένα ο Βαλάντης με έχει εκνευρίσει γιατί κάθισαν και έβγαλαν τα άπλυτα τους στη φόρα, την ωραιότερη τοποθέτηση την είχε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι οι ομάδες γκρεμίζονται από μέσα και όχι από τους γύρω γύρω. Εκεί του έδωσε τη χειραψία του ο Βαλάντης, λέγοντας πως πρέπει να τον αποδεχτούνε όπως είναι, αλλά γιατί πρέπει να τον αποδεχτούν και οι άλλο όταν κάθεται και τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει έτσι;».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164