Ελεονώρα Μελέτη: Γιορτάζει πέντε χρόνια γάμου με τον Θοδωρή Μαροσούλη – Οι τρυφερές φωτογραφίες

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρης Μαροσούλης αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όπως έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά όταν εκείνη είχε απευθυνθεί στον επιχειρηματία προκειμένου να τη βοηθήσει να βρει εισιτήρια. Ο γάμος τους έγινε στα γραφεία της εταιρείας του γαμπρού της Ελεονώρας Μελέτη για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους μιας και επιθυμία και των δυο τους ήταν η κόρη τους να πάρει κατευθείαν το επίθετο του συζύγου της και αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αν δεν είχαν πρώτα παντρευτεί.

Μέχρι σήμερα, και οι δυο τους επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή μιας και ο επιχειρηματίας δεν αγαπά την έκθεση.

Με αφορμή όμως τη σημερινή τους επέτειο, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε τρεις κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο και ευρηματικό μήνυμα.

«5 χρόνια. Μισή δεκαετία. 1825 μέρες. 60 μήνες. 275 εβδομάδες. 43.800 ώρες. Όπως κ να τα μετρήσεις, …μαζί τα φάγαμε!» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More