Ελεονώρα Μελέτη: Η 3χρονη κόρη της ανέλαβε χρέη μακιγιέζ – Η διαφωνία με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονώρα Μελέτη αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας εκπομπής της στο Mega “Mega Καλημέρα”, η οποία ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει καθημερινές συσκέψεις με τους συνεργάτες της, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τότε ενώ τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της τον περνάει μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Το πρωινό της Τρίτης, βρήκε την όμορφη οικογένεια στο μπαλκόνι του σπιτιού της, με την 3χρονη Αλεξάνδρα να αναλαμβάνει την προετοιμασία της Ελεονώρας Μελέτη για την πρόβα της εκπομπή της. Η παρουσιάστρια κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα της και η κόρη της ξεκίνησε να τη βάφει με τα καλλυντικά της.

Μετά το τέλος του μακιγιάζ έφτασε η ώρα για το χτένισμα. Εκεί, μπαμπάς και κόρη είχαν μια μικρή διαφωνία, αφού ο Θοδωρής Μαροσούλης προσπάθησε να τη βοηθήσει, με την Αλεξάνδρα, βέβαια, να μην δέχεται καμία παρέμβαση στη δουλειά της.

Η Ελεονώρα Μελέτη απαθανάτισε τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα και τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More