Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση της παρουσιάστριας στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha!

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση της παρουσιάστριας στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha! | tlife.gr

Πριν περίπου ένα μήνα, στην late night εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» είχε βρεθεί καλεσμένος ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος μίλησε, πρώτη φορά, στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια. Παράλληλα, ο γνωστός hair stylist είχε εξηγήσει πώς η περιπέτεια αυτή επηρέασε τη ζωή του και τον οδήγησε στον χωρισμό από την τότε σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου, ενώ είχε πάρει θέση και είχε απαντήσει σε όλα όσα είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί για το διαζύγιό τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του Πάνου Καλλίτση για την εφιαλτική νύχτα της 30ης Ιανουαρίου 2016, ωστόσο, φαίνεται πώς έφερε την αντίδραση της γνωστής booker μοντέλων και coach του GNTM, η οποία φανερά ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της late night εκπομπής του Alpha απέστειλε εξώδικο προς το κανάλι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που αφορούν τον χωρισμό τους. (Διάβασε εδώ το εξώδικο στον Alpha)

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση – Η απάντηση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη | tlife.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και στην Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε τη δική της απάντηση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Στεναχωρήθηκες με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου: «Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό.

READ more