Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη της ηλικίας της και το δημόσιο «ευχαριστώ»!

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη της ηλικίας της και το δημόσιο «ευχαριστώ»! | tlife.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε χθες τα γενέθλιά της! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε τα 41 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να νιώθει περισσότερη ευλογία! Η ίδια διανύει μία από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική. Στα 41 της, η Ελεονώρα είναι full in love με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η κόρη τους Αλεξάνδρα αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Μία ημέρα μετά, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για την ηλικία της, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Διάβασε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη: 

«40+1…. ανήκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το πόσο “plus” ή το ποσό 40φεύγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μάθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι κ αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί και τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογές! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… και αυτό είναι το ωραία! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποίηση των 40; Η 40 με την τρέλα των 20; Ασυμβίβαστο. Γι αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις και να φωνάζεις την ηλικία σου!

Και εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω κ ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές… είμαι πολύ τυχερή και νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους κ τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου. Την αγάπη μου, κ να σας πω και κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω κ εγώ τη φωτογραφία τη Σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο και λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε.την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford κ.α., αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus.»

Το σίγουρο είναι πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο γοητευτική γίνεται!

READ more