Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για την μητρότητα – «Θλίψη, νεύρα, μελαγχολία»

Εχθές Κυριακή 8 Μαΐου ήταν η Γιορτή της Μητέρας και τα social media πλημμύρισαν με ευχές και χαρούμενες φωτογραφίες από τα αγαπημένα πρόσωπα των celebrities.

Βέβαια, πέρα από την χαρά και την ευτυχία υπάρχει και η άλλη πλευρά της μητρότητας με την κούραση, τη θλίψη και τις πολλές δύσκολες στιγμές που υπάρχουν όταν έρχεται στη ζωή ένα παιδί. Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα social media και να μιλήσει και για αυτή την πλευρά. 

«Επειδή εκεί έξω σήμερα που είναι γιορτή, υπάρχουν κ κάποιες γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα αλλά δεν νιώθουν όπως διαβάζουν σήμερα στις αναρίθμητες αναρτήσεις για τα τέλεια συναισθήματα της μητρότητας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες εκείνες που δεν αισθάνονται την «απόλυτη ευτυχία».

Στη φωτογραφία αυτή η Αλεξάνδρα είναι 3 εβδομάδων κ εγώ ζω μέσα στην απόλυτη απόγνωση. Θλίψη, νεύρα, μελαγχολία, κούραση, ενοχές που δεν είμαι τόσο «ευτυχισμένη» όσο μου περιγράφανε. Δεν μιλούσα από ντροπή σε κανέναν.

Όχι. Δεν πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν διαγνώστηκα ποτέ με επιλόχειο κατάθλιψη κ πίστεψε με το έψαξα πολύ. Διαγνώστηκα απλά ως μια γυναίκα που προσπαθεί να συστηθεί στον εαυτό της κ στον κόσμο μέσα από το νέο της ρόλο ως μαμά. Υπάρχει πολύ έντονο το παραμύθι της «τέλειας μητρότητας». Αλλά αυτό είναι μόνο ένα προσωπείο» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη σε μια άκρως ειλικρινή εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Read More

And More