Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της – Είναι πλέον κοκκινομάλλα!

Ημέρα αλλαγών ήταν η σημερινή για την Ελεονώρα Μελέτη, αφού αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μετά από χρόνια πίστης στο ξανθό θέλησε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και έτσι επισκέφτηκε τον αγαπημένο φίλο και κομμωτή Πάνο Καλλίτση. Η παρουσιάστρια του Alpha λοιπόν εδώ και λίγη ώρα είναι επισήμως ένα ginger girl!

Την αποκάλυψη του ανανεωμένου hair look έκανε η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μαζί με τον γνωστό κομμωτή. Η ίδια ποζάρει με χάρη στο φακό, απολαμβάνοντας το νέο look, το οποίο ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ! Να σου θυμίσω πως η γνωστή παρουσιάστρια είχε απαρνηθεί ξανά το ξανθό χρώμα το 2011, όταν είχε βάψει τα μαλλιά της ένα φλογερό κόκκινο χρώμα. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή της πηγαίνει ακόμα περισσότερο, καθώς τονίζει τα ανοιχτόχρωμα μάτια της αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

“Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι επισήμως ένα ginger girl!

Read More