Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και το σχόλιο για τον κορονοϊό!

Ήταν 13 Απριλίου του 2018 όταν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Από τότε οι τρεις τους είναι αχώριστοι και δεν σταματούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή ακόμα και τώρα, που όλοι πρέπει να μείνουμε μέσα στα σπίτια μας, προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό.

Το πρωί της Τρίτης, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος και βρισκόταν λίγες ημέρες πριν γεννήσει την κόρη της. Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε όλες τις σκέψεις που είχε τότε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ενώ σχολίασε και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη με την επέλαση του κορονοϊού.

“7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή.

Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!!  Πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.» #throwback #9monthspregnant”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More