Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από το παρελθόν και ο μίνι απολογισμός της ζωής της!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Το πρωί της Πέμπτης, ξεφυλλίζοντας τα φωτογραφικά άλμπουμ της, η παρουσιάστρια του Alpha βρήκε φωτογραφία της από την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1 και την ανήρτησε στο προφίλ της κάνοντας ένα μίνι απολογισμό.

Διάβασε αναλυτικά τι έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε:

«Ο καλύτερος απολογισμός που μπορεί να κάνει κάποιος είναι κοιτώντας μια παλιά φωτογραφία του κ από μέσα του να ξεκινήσει σκέψεις αρχίζοντας κάπως έτσι: “πού να ξέρες τότε ότι τόσα χρόνια μετά θα…” κάπως έτσι θα δεις ποια είσαι μέσα από το ποια ήσουν.

Τι ήθελες, τι κατέκτησες απ όσα ήθελες, τι φοβάσαι ακόμα κ ποιους φόβους νίκησες, ποσό διεκδίκησες κ ποσό υποχώρησες… κ θα δεις πως τελικά ο άνθρωπος στη βάση του δεν αλλάζει. Απλά εξελίσσεται κ ωριμάζει κ μαζί με αυτόν ωριμάζουν κ όσα φέρει μέσα του. Αυτό σου δίνει την αίσθηση της αλλαγής.

Αλλά ο,τι βαθύ έχεις μέσα σου να ξέρεις δεν εξαφανίζεται ποτέ τελείως. Απλά σιγά σιγά Γνωρίζεστε με αυτό κ του επιτρέπεις Να εμφανίζεται ή όχι, μπροστά σου, πέρα από μέσα σου. Εδώ είμαι 27 ετών, στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό, στη πρώτη πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανα λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα κάνω «πρωινό καφέ». Με δικά μου ρούχα κ όχι από στυλίστα, με δικά μου μαλλιά κ make up, όχι από επαγγελματία.

27 χρόνων φίλε μου… και σήμερα είμαι 41! κ που να δεις πώς θα νιώσεις αν έχεις μπροστά σου φωτογραφία που είσαι ακόμα παιδάκι… δοκίμασε το… #tb #tbt #memories #past #blastfromthepast»

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της ήταν χιλιάδες!

Read More

And More