Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το ιδιαίτερο μήνυμα για το Πάσχα!

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς το φετινό Πάσχα θα το περάσει με τον άνδρα της ζωής της, Θοδωρή Μαροσούλη και την ενός έτους κόρη τους, η οποία πρόκειται να πάρει το όνομα Αλεξάνδρα. Εκτός από την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή και τα πράγματα στα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο, αφού η εκπομπή της “Μετά τα Μεσάνυχτα” έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Το μεσημέρι της Μεγάλης η Παρασκευής, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν στέλνοντας το δικό της μήνυμα για αυτές τις άγιες μέρες που διανύουμε: “Από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Τη βρήκα τυχαία στα book του @panoskallitsis@panoskallitsissalon . Ευτυχώς που υπάρχει κ αυτός κ κρατάει «και κανένα» αρχείο γιατί εγώ όντως κρατάω κυριολεκτικά.. ΚΑΝΕΝΑ αρχείο. Η φωτογράφιση είχε γίνει για το instyle πριν δυο χρόνια περίπου. Η λήψη δεν προοριζόταν για δημοσίευση καθώς το στιγμιότυπο αυτό είναι back stage… αλλά όπως όλα τα πράγματα που είναι λιγότερο στημένα έτσι κ αυτή η στιγμή, είχε κάτι που άρεσε σε όλους.

Εμένα πάντως μου άρεσε το ρούχο…για κάποιο λόγο μ αρέσει τόσο το ανδρόγυνο ντύσιμο, κ λατρεύω τη μονόχρωμια, είτε σε άσπρο είτε σε μαύρο. Τόσο που φέτος σκεφτόμουν να κάνω στολή στην εκπομπή ένα σκέτο μαύρο κουστούμι. (Λες κ δεν το έχω ξανακάνει) Αλλά με απέτρεψαν… «μα πως θα φωτογραφίζεις το look of the day» αν είναι ίδιο?» Με ρωτάγανε… Σάμπως το φωτογραφίζω κ τώρα που είναι … διαφορετικό? Τι σας λέω μέρα που είναι Ε? Που να ξέρατε κ τι άκουγα πρωί πρωί… να περάσετε όμορφα! Κ το τσούγκρισμα περιορίστε το μόνο στα αυγά”.

Ποζάρει με κουστούμι total white και είναι άκρως εντυπωσιακή!

Read More

And More