Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με τον μπαμπά της και η τρυφερή εξομολόγηση για εκείνον!

Όπως σας είχαμε γράψει, η Ελεονώρα Μελέτη πραγματοποίησε πρόσφατα μια φωτογράφιση με τον πατέρα της, Γιώργο Μελέτη, στο πλαίσιο μιας καμπάνιας γνωστής εταιρίας με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» στον Alpha και ο πατέρας της πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού, με την αγαπημένη PR woman πολλών celebrities, Δήμητρα Λαζαράτου, να μας δίνει μια μικρή γεύση μέσω social media.

Χθες, λοιπόν, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τελική λήψη που επιλέχθηκε για να βγει στη δημοσιότητα και στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους  αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με την ομοιότητά τους να είναι παραπάνω από εμφανής.

Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε, η Ελεονώρα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον μπαμπά της, ο οποίος είναι για εκείνη ένας άντρας που θαυμάζει και αγαπάει πολύ.

“Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμόγελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε και τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες και δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος και αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον και νομίζω ότι όταν του ζήτησα να πάρουμε μέρος στο project αυτό, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More