Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα! Η φωτογραφία που την έκανε να “λιώσει”

Μια ιδιαίτερη περίοδο διανύει στη ζωή της η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όμως η προσωπική της ζωή την πλημμυρίζει από απέραντη ευτυχία. 

Όσον αφορά τα επαγγελματικά, η πρωινή εκπομπή της στον Alpha δεν είχε αίσιο τέλος, αφού διακόπηκε πρόωρα μετά από πολλές εντάσεις και διαμάχες. Από την περασμένη Δευτέρα, η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίνει το παρών στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, ενώ αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται ραντεβού και συζητήσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της.

Από την άλλη πλευρά, η ίδια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης και η κόρη τους, Αλεξάνδρα, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Ελεονώρα Μελέτη έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι και βόλτες με την κόρη της. 

Το απόγευμα της Τετάρτης, μαμά και κόρη βγήκαν μία βόλτα, γεγονός που αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Όπως θα δεις, η μικρή Αλεξάνδρα ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, μιας και η βιτρίνα που της τράβηξε την προσοχή και έτρεξε να την χαζέψει ήταν μία με εποχιακά είδη. 

“Λιώνω”, σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελεονώρα Μελέτη “λιώνει” από ευτυχία!

Read More

And More