Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της κάνει τα πρώτα της βήματα – Οι βόλτες τους στα βόρεια προάστια [pics]

Τα 41α γενέθλιά της γιόρτασε, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της βραδινής εκπομπής της, “Μεσάνυχτα“, που παρουσιάζει στον Alpha. Εκεί, επιστρατεύει και τις δύο ιδιότητές της, αφού δεν είναι μόνο η παρουσιάστρια ενός late night show, αλλά και η δημοσιογράφος που επιλέγει τα πρόσωπα που θα φιλοξενήσει, ερευνά τις ζωές τους και τους παίρνει συνέντευξη.

Εκτός από τα «Μεσάνυχτα«, όμως, η Ελεονώρα βρίσκεται φέτος και καθημερινά στα ερτζιανά, παρουσιάζοντας μαζί με τον Νικόλα Ράπτη το «MORNING SHOW» στον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 89,8, στον οποίο η παρουσιάστρια επιστρέψει έπειτα από 7 χρόνια.

Η Ελεονώρα δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη με αυτό που κάνει, ειδικά όταν βλέπει πώς έχει ανταπόκριση στο κοινό, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο. Ωστόσο, ο κύριος λόγος της ευτυχίας της την περιμένει πίσω στο σπίτι και δεν είναι άλλος από την ενάμιση έτους κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η μικρή Αλεξάνδρα, όπως θα ονομαστεί η μικρούλα, έχει ξετρελάνει την παρουσιάστρια, η οποία φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της και να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της.

Οι ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια δεν είναι πάντα εύκολες, η Ελεονώρα όμως φαίνεται πώς τα έχει καταφέρει μια χαρά. Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκανε την βόλτα της μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα. Χαλαρή, με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η παρουσιάστρια απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της, η οποία κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα και… δεν την πιάνει κανείς.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια στοργική μητέρα και αδιαμφισβήτητα μια αφοσιωμένη σύζυγος, η οποία παράλληλα με την οικογενειακή ευτυχία, γνωρίζει και επαγγελματική επιτυχία. Βέβαια, μπορεί να αγαπά την τηλεόραση, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «είναι απλώς μια δουλειά που μπορώ ανά πάσα στιγμή να σταματήσω να κάνω».

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More