Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια της! [pics,vid]

Ήταν ξημερώματα της 13ης Απριλίου του 2018 όταν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι πλημμυρίζοντας τις ζωές όλων με απέραντη ευτυχία. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μπορεί ποτέ να μην είχε στα σχέδιά της να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, ωστόσο ο ερχομός της μικρής Αλεξάνδρας άλλαξε τα πάντα στη ζωή της.

Πλέον, η δίχρονη κόρη της αποτελεί τη μοναδική της προτεραιότητα και όσες υποχρεώσεις και να έχει μέσα στην ημέρα της πάντα βρίσκει χρόνο για το κοριτσάκι της. Τις τελευταίες ημέρες, η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται σε mood διακοπών, καθώς εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή προκειμένου να χαλαρώσει και να κάνει τις βουτιές της μαζί με την Αλεξάνδρα. Ως ενεργή χρήστης του Instagram η ίδια μοιράζεται τακτικά με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά!

Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στο προφίλ μια φωτογραφία στην οποία φορά τη στολή για το windsurfing, γελά δυνατά και σχολιάζει: “Βρες τι είναι αυτό που σε κάνει να γελάς με τη ψυχή σου κ δως του να καταλάβει… δεν είναι καμία «σπουδαία» φωτογραφία, αλλά είναι αντιπροσωπευτικά αυθόρμητη κ ανεπιτήδευτη κ αποτυπώνει τη χαρά του να μπορείς να κανείς πράγματα που αγαπάς…”.

Λίγες ώρες αργότερα, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μας αποκάλυψε ότι η κόρη της ακολουθεί τα χνάρια της, μιας και έχει τη δική της στολή για surf, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να κάνει. Η μικρή Αλεξάνδρα μολονότι είναι 2 ετών έχει μάθει να κολυμπάει μόνη της κάνοντας περήφανους τους γονείς της. Συνεπώς δεν αργεί η ώρα που μαμά και κόρη θα δαμάσουν τα κύματα.

Δες φωτογραφίες:

Η μικρή Αλεξάνδρα έχει ξετρελάνει τους γονείς της!

Read More

And More