Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει μαθήματα windsurf στην κόρη της, Αλεξάνδρα – Φωτογραφία

Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και ειδικά το windsurf και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν, φροντίζει να ασχολείται με αυτό.

Η παρουσιάστρια που εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα σερφ στην κόρη της, Αλεξάνδρα.

Η τρυφερή μητέρα θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την μικρή της, κάνοντας πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπό, το βράδυ του Σαββάτου 6/8 ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το πρώτο μάθημα σερφ, με την μικρή Αλεξάνδρα.

Όπως θα δεις, μητέρα και κόρη προπονούνται αρχικά στην πισίνα, με την κόρη της να φοράει τα μπρατσάκια ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει στην σανίδα.

«Το windsurf κ η ζωή έχουν πολλά κοινά. Δεν κοιτάς ποτέ κάτω αλλά μόνο εκεί που στοχεύεις να πας. Φροντίζεις να έχεις αντανακλαστικά. Προσαρμόζεσαι στις συνθήκες. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Πέφτεις κ ξανά σηκώνεσαι. Όλα ξεχνιούνται με ένα μοχιτο. (το τελευταίο δεν το έχω πει ακόμα στην Αλεξάνδρα)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More