Ελεονώρα Μελέτη: Κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! [pic]

Με πολλή κόπο, προσπάθεια και θέληση η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Άλλωστε η αλλαγή στην εμφάνισή της φαίνεται και στην late night εκπομπή της στον Alpha, όπου η παρουσιάστρια δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελεονώρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία της από το πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα 12 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η παρουσιάστρια μας έδειξε πως ήταν η κοιλιά της μετά τη γέννα, αποκαλύπτοντας ότι κατάφερε να χάσει τα τελευταία 3μισι κιλά που δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα! Μέσα από το προσωπικό της blog, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως η άσκηση που την βοήθησε να ξαναβρεί την φόρμα της ήταν το… κολύμπι!

“Στην αρχή ήμουν διστακτική, μέχρι που πήρα την απόφαση να πέσω στο νερό. Τις πρώτες φορές, κουραζόμουν πολύ, κολυμπούσα λίγο. Ο Θοδωρής που διαβεβαίωσε πως θα αποκτήσω αντοχές και πως πρέπει να περάσω ένα διάστημα προσαρμογής. Σήμερα δύο μήνες σχεδόν μετά, δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα πάω τουλάχιστον 2 φορές για κολύμπι, είτε σε πισίνα είτε στη θάλασσα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα.

Read More

And More