Ελεονώρα Μελέτη: Κυριακάτικη μεσημεριανή έξοδος στο θέατρο casual look! [pics]

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή και η Marossoulis Productions παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση “Η Λίμνη των Κύκνων” των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ, σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ έχει κάνει μάγια στην Οντέντ, η οποία κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Όμως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

Στην παράστασης πρωταγωνιστούν: Πέννυ Αδαμοπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Άρης Κοντός, Κωνσταντίνα Λάλλου, Δήμητρα Παγκάλου, Μαργαρίτα Τσελίκη, Ελένη Χονδρογιάννη, Δέσποινα Χρυσάνθου, στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος.

Η «Η Λίμνη των Κύκνων» έκανε πρεμιέρα, το μεσημέρι της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Βέμπο, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, το “παρών” έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το νέο “στοίχημα” του πεθερού της, Δημήτρη Μαροσούλη, και του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Ντυμένη casual και φανερά ευδιάθετη, η παρουσιάστρια του Alpha έφτασε στο θέατρο μόνη της κι εκεί συνάντηση τον πεθερό, στο οποίο χάρισε μόλις τον είδε ένα πολύ τρυφερό φιλί. Με μακιγιάζ που έδινε έμφαση στα χείλη και τα μάτια, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” ήταν όμορφη κι εντυπωσιακή. Μάλιστα, για μία ακόμα φορά, απέδειξε πώς το ανανεωμένο της look της πάει πολύ και είναι το απόλυτο… ginger girl.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More