Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία από την ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο, λατρεύει την επικοινωνία μαζί τους και, μάλιστα, την επιδιώκει, τόσο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της, όσο και μέσα από το site της, eleonora.gr.

Πρόσφατα, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” μοιράστηκε με τους followers της δύο φωτογραφίες της πιο αγαπημένης της γωνιάς μέσα στο σπίτι της. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι αύριο, η Ελεονώρα αποκάλυψε πώς δεν το γιορτάζει ως είθισται και αποκάλυψε τι κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μιας και δεν είναι… παραδοσιακή Βαλεντίνα.

“Έρχεται κ η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου… «έλα μωρέ» έλεγα πάντα, «χαζομάρες»… δεν σας κρύβω όμως πως, έτσι για να πάω κόντρα στο κατεστημένο, εγώ σπίτι βάζω μικρές μικρές πινελιές «Βαλεντίνου», συχνά πυκνά στη καθημερινότητα μας, χωρίς να υπάρχει λόγος! Λίγα λουλούδια, μονίμως χαμηλά φώτα, τζάκι, κεριά, μαγειρικές, αρώματα από δω, αρώματα από εκεί και όλα αυτά γιατί νομίζω δεν είμαι εποχιακή «Βαλεντίνα»… είμαι πιο πολύ… desire Βαλεντίνα! Από επιθυμία κ εκ πεποιθήσεως θέλω πάντα να έχω ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Όπως θα διαπίστωσες, η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει τη μίνιμαλ διακόσμηση και ένα από τα χρώματα που κυριαρχούν στο σαλόνι της είναι το λευκό.

Read More

And More