Ελεονώρα Μελέτη: Με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ για αγορές με την κόρη της, Αλεξάνδρα! [pics]

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελεονώρα Μελέτη, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Φέτος, η αγαπημένη παρουσιάστρια καλείται να υπερασπιστεί το στέμμα της στη late night ζώνη, όπου πέρσι τερμάτισε πρώτη, κρατώντας πίσω από τις κάμερες την ίδια ομάδα με τη σημαντικότερη διαφορά να είναι στον τίτλο, αφού αντί για «Μετά τα μεσάνυχτα» η εκπομπή λέγεται απλά «Μεσάνυχτα», καθώς θα ξεκινάει νωρίτερα.

Παράλληλα συνεχίζει δυναμικά και στο ραδιόφωνο αναλαμβάνοντας πρωινή εκπομπή στον σταθμό «Δρόμος 89,8» μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, youtuber και κωμικό, τον οποίο είδαμε πέρσι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στο netwix.

Ωστόσο, η Ελεονώρα βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία κοντά στην ενάμιση έτους κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η Αλεξάνδρα, όπως θα ονομαστεί η μικρούλα, έχει ξετρελάνει την παρουσιάστρια, η οποία φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της και να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ξανθιά παρουσιάστρια σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου έκανε μια χαλαρή πρωινή βόλτα με την μικρή της πριγκίπισσα, πραγματοποιώντας παράλληλα κάποιες αγορές.

Με casual look, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, η Ελεονώρα απέδειξε για μία ακόμα φορά πώς είναι ακομπλεξάριστη, αλλά και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά. Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη κατά τη διάρκεια της βόλτας της, αφού όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More