Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, την κόρη τους και το bullying που έχει δεχθεί!

Η Ελεονώρα Μελέτη δικαίως θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες, αφού μέσα στα τόσα χρόνια της καριέρας της έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά concepts. Αυτή τη σεζόν βρίσκεται στα καλύτερά της, καθώς η εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού. Από την άλλη, η ζωή στο σπίτι με την ενός έτους κόρη της, Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, είναι μοναδική.

Η παρουσιάστρια του Alpha παραχώρησε συνέντευξη στο “TV Έθνος” και ήταν άκρως αποκαλυπτική:

Θέλω να ξεκινήσουμε με έναν πρώτο απολογισμό της σεζόν. Είσαι ευχαριστημένη με το «Μετά τα μεσάνυχτα»; Και σε ρωτάω και για την τηλεθέαση και για το παραγόμενο αποτέλεσμα.

Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ξεκινάω από το περιεχόμενο. Νιώθω πως είμαι στο πλαίσιο που είχαμε θέσει από την αρχή της εκπομπής, δεν έχουμε παρεκκλίνει καθόλου. Είμαι επίσης ευχαριστημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Από μηνύματα που λαμβάνουμε μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , από τα σχόλια των ίδιων των καλεσμένων για το πώς ένιωσαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Και επίσης δεν σου κρύβω ότι χαίρομαι που υπάρχουν πρόσωπα τα οποία ζήτησαν με δική τους πρωτοβουλία να έρθουν στην κομπή. Προτιμούν τα «Μεσάνυχτα» και αυτό για μένα είναι ειβράβευση. Τώρα, όλα αυτά συνδέονται και από τα ποσοστά τηλεθέασης, επαγγελματίες είμαστε σαφώς και με χαροποιεί. Δεν είμαι ο τύπος της παρουσιάστρια που θα ξυπνήσει το πρωί και το πρώτο πρ΄γμα που θα κάνει είναι να δει τα νούμερα. Ούτε αν πέσουμε λίγο θα με πιάσει πανικός.

Πολλοί λένε ότι είναι η καλύτερη σου χρονιά στην τηλεόραση. Το πιστεύεις και εσύ;

Απολαμβάνω πάρα πολύ το «Μετά τα Μεσάνυχτα», αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Απολάμβανα πολύ και την «Πρωινή Μελέτη» και  το «Hashtag”. Εγώ δεν κρύβομαι. Νομίζω πως έχει φανεί όταν κάνω κάτι και δεν το απολαμβάνω. Και το έκοψα κιόλας…

Μπούλινγκ στον εργασιακό σου χώρο έχεις δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια;

Αυτό που εζησα τα πρώτα τρία χρόνια δεν ήταν μορφή μπούλινγκ; Έστηναν ολόκληρες εκπομπές βρίζοντάς με. Χωρίς να υπάρχει λόγος. Μόνο και μόνο γιατί διαδέχθηκα την Ελένη Μενεγάκη στην παρουσίαση του «Πρωινού καφέ».

Πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον Θοδωρή;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Δεν μας αρέσει πολύ το έξω. Προτιμάμε το σπίτι ή μια έξοδο για φαγητό. Όταν έχουμε χρόνο πηγαίνουμε μαζί για κολύμπι το πρωί. Και βέβαια μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια.

Η σχέση σου με τον Θοδωρή μετά τον ερχομό του παιδιού σε τι έχει αλλάξει;

Τη σχέση την κράτησε ο Θοδωρής μετά τον ερχομό της μικρής. Εγώ κρατούσα τη μικρή και ο άντρας μου τη σχέση. Είμαστε δύο γονείς που αποφάσισαν να διαλέξουν τον δύσκολο δρόμο και τι εννοώ: Αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τη μικρή οι δυο μας με την συνδρομή μόνο των γιαγιάδων και αυτό όταν πραγματικά χρειάζεται. Προσάρμοσα τα ωράριά μου ώστε να μην δουλεύω όλη μέρα, ο Θοδωρής προσάρμοσε κι αυτός το πρόγραμμά του γιατί μπορεί να έχει ένα ευέλικτο ωράριο στη δουλειά του.

Ήμουν και είμαι πάνω από τη μικρή στο 100%. Έβαλα πίσω όλες μου τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα χόμπι μου, όλη την παλιά ζωή. Υπήρξαν στιγμές λοιπόν που είχα ένταση. Το διαχειρίστηκε ο Θοδωρής αυτό. Και όπως λέει και η ψυχολογία, η γυναίκα το πρώτο χρόνο μεγαλώνει το παιδί και ο άνδρας θρέφει την σχέση. Έτσι πορευτήκαμε και εμείς και είμαστε πολύ καλά.

Ο πολιτικός γάμος έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και θα ήθελα να μου πεις τι έχετε αποφασίσει για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της μικρής. Είχες πει σε συνέντευξή σου το φθινοπωρο πως είναι μια σκέψη να τελέσετε τα δύο μυστήρια μαζί.

Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητά μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμα. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή. Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετο κόσμο, να μπορεί να ακούσει μία-δύο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί.

Read More

And More