Ελεονώρα Μελέτη: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε τα πιο υγιεινά μπισκότα [pic]

Ελεονώρα Μελέτη: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε τα πιο υγιεινά μπισκότα [pic] | tlife.gr

Η μητρότητα μόνο καλό έχει κάνει στην Ελεονώρα Μελέτη, αφού δεν σταματά να βελτιώνεται και να μαθαίνει νέα πράγματα. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι full time μαμά, αφού λατρεύει να περνά παραγωγικό χρόνο με την μικρή Αλεξάνδρα και να τη βλέπει μεγαλώνει και να αποκτά τη δική της προσωπικότητα.

Εκτός των άλλων, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» τα πάλι καλά και στη μαγειρική, καθώς φροντίζει ο σύζυγος, Θοδωρής Μαροσούλης, και η κόρη τους να τρέφονται όσο καλύτερα γίνεται. Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε υγιεινά μπισκότα για όλη την οικογένεια, τα οποία βγήκαν πεντανόστιμα. Η ίδια πόζαρε με περηφάνια  δείχνοντας μας τα δημιουργήματά της.

«Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά και στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές και θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν και στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!! Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν… Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! … βλέπεις από τη προγιαγιά Μαρίκα μέχρι και τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά!

Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μόυ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη… τώρα πλέον το απολαμβάνω… αυτά! Καλό βράδυ! ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλεύρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι καλή νοικοκυρά!

READ more