Ελεονώρα Μελέτη: Ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης μπήκε στην κουζίνα με την κόρη τους – Φωτογραφία

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Ελεονώρα Μελέτη στην προσωπική της ζωή, καθώς όχι μόνο έχει βρει στο πρόσωπο του συζύγου της έναν ιδανικό σύντροφο αλλά μαζί έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, η οποία τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Αυτή την περίοδο, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει τις αποδράσεις τους σε νησάκια.

Μπορεί λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της και την κόρη της να μην έχουν ταξιδέψει ακόμα σε κάποιο νησί, παρόλα αυτά περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους και στην Αθήνα.

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες από οικογενειακές τους στιγμές, δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που επιλέγει για να απασχολεί δημιουργικά την κόρη της.

Μια από αυτές λοιπόν είναι μαγειρική, κάτι που αρέσει αρκετά στην μικρή Αλεξάνδρα, για αυτό πολλές φορές την βλέπουμε να μπαίνει στην κουζίνα με την μαμά της για να μαγειρέψουν. Αυτή τη φορά όμως, στο πλευρό της ήταν ο μπαμπάς της.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαροσούλης δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τη μονάκριβη κόρη του, η οποία όπως θα δεις φοράει την στολή του μάγειρα και έχει ετοιμάσει κάτι για εκείνον.

Οι δυο τους δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ, με τον Θοδωρή Μαροσούλη να λάμπει από χαρά στο πλευρό της κόρης του.

Read More

And More