Ελεονώρα Μελέτη: Οι επιλογές για την προσωπική της ζωή και τα σχέδια για νέα εκπομπή!

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη βάζει τα τηλεοπτικά, τα social-media-ka και τα προσωπικά ζητήματα που την αφορούν στη θέση τους. Η όμορφη παρουσιάστρια του Star μοιάζει να είναι πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ και μετά το πρόβλημα με την υγεία της έχει βάλει πλώρη για νέα ξεκινήματα.

eleonora meleti people 52 (3)

Το μπλουζάκι και το στάδιο…
Πρώτα, πρώτα στη συζήτηση για τη συνέντευξη στο περιοδικό People αναφέρεται το γνωστό πλέον περιστατικό με την εμφάνισή της στο γήπεδο. Μια φωτογραφία σε μια άτυχη στιγμή κάνει τη γύρο του διαδικτύου και η Ελεονώρα απαντά με χιούμορ και επίσης μέσα από το διαδίκτυο. “Το μπλουζάκι ήταν η χιουμοριστική απάντηση σε μια φωτογραφία που ατυχώς δημοσιεύτηκε” αναφέρει για το T-Shirt που έγραφε “Παρακολούθησε τον αγώνα, όχι το στήθος μου”! [ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ]

Η Ελεονώρα με την ευκαιρία ξεκαθαρίζει πως η παρουσία της στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό γίνεται μόνο και μόνο εξαιτίας της αγάπης της για τον αθλητισμό και όχι χάριν κάποιου νέου φλερτ! “Εσείς με ανακαλύψατε τώρα. Εγώ και στο παρελθόν παρακολουθούσα αγώνες από κοντά”.

Τα νέα σχέδια για την τηλεόραση
Η παρουσιάστρια του “Μελέτησέ το” έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την επιθυμία της να δοκιμάσει κάτι νέο στην τηλεόραση. “Έχω μια δική μου νέα πρόταση, η οποία είναι έτοιμη, την έχω γυρίσει, την έχω μοντάρει και την έχω ολοκληρώσει, για να τη δείξω στο κανάλι μου, το Star”, αναφέρει στο People. Όπως εξηγεί άλλωστε ο κύκλος της εκπομπής που κάνει ακόμη και σήμερα θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από την εποχή που προβαλόταν πρωί. “Δεν είναι κάτι που το λέω τώρα, το έχω μοιραστεί με τους ανθρώπους που πρέπει από τότε. Απλά επειδή είμαι επαγγελματίας, έχω μια συμφωνία που έχει όρους, τους οποίους σέβομαι”.



Η προσωπική της ζωή

Πολλά όμως έχουν γραφτεί και για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας όλα αυτά τα χρόνια. Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη απαντά: “Δεν ξαναβάζω κανένα στη ζωή μου, ούτε καν με δηλώσεις. Είχα πει στην αρχή της σεζόν πως ήμουν με κάποιον. Το πήραν όλοι και μόνο που δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί με τον άνθρωπο. Είχα χωρίσει και διάβαζα μήνες μετά πως περνάμε μαζί τα Σαββατοκύριακα”, αναφέρει. Άλλωστε το καλοκαίρι μάλλον προτιμά να είναι ελεύθερο πουλί. “Η αλήθεια είναι πως δεν πολυψήνομαι να ερωτεύομαι καλοκαίρια, γιατί θέλω το καλοκαίρι να έχω την ανεξαρτησία μου να ταξιδέψω…”

Read More

And More