Ελεονώρα Μελέτη: Όλα όσα αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για την κόρη της Αλεξάνδρα! Video

Η Ελεονώρα Μελέτη τους τελευταίους μήνες ζει μια τελείως διαφορετική ζωή και έχει αλλάξει συνήθειες και κοσμοθεωρία. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πλέον μητέρα, καθώς έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την μικρή Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Για την Παρέα” και μίλησε τόσο για την κόρη της, όσο και για τον Θοδωρή, τον οποίο όπως αποκάλυψε ζηλεύει πολύ…

«Νομίζω ότι είναι ταυτόχρονα ό,τι πιο μαγικό και ό,τι πιο δύσκολο που εγώ προσωπικά έχω κληθεί να κάνω. Όλες τις στιγμές νιώθω ότι μπορώ να πεθάνω από αυτό τον έρωτα και από αυτή την αγάπη, νιώθω ότι θα σκάσω. Αλλά έχουν υπάρξει και στιγμές που θες λίγο η αϋπνία, θες λίγο η κούραση, γιατί είμαι και από τις μαμάδες που είμαι από πάνω, λείπω λίγες ώρες τη μέρα από δίπλα της, οπότε καταλαβαίνεις ότι το ρουφάω πολύ. Έχουν φτάσει και στιγμές που λέω δεν γίνεται, δεν υπάρχω πουθενά. Δεν υπάρχει χρόνος για μένα, δεν υπάρχουν αυτά που έκανα παλιά.

Υπάρχει ακόμα ανισορροπία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ισορροπίες μέσα μου, υπάρχουν ανισορροπίες και στο σπίτι. Είναι λογικό. Μερικές φορές τον ζηλεύω. Όχι γκομενικά τόσο, όσο γιατί το πρόγραμμα του είναι λίγο πιο οργανωμένο από ότι το δικό μου, που δεν έχει πρόγραμμα καθόλου. Βοηθάει. Θα πέσει φωτιά να με κάψει. Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Μερικές φορές έχω την απαίτηση να χαλάσει το πρόγραμμα του για να μπει ακόμα πιο πολύ. Αλλά αν κάτσεις και το σκεφτείς αυτό, είναι σαν να λέω σε έναν άνθρωπο να δυσκολευτεί κι αυτός για να διευκολυνθώ εγώ. Την γκρίνια μου την κάνω μερικές φορές. Αλλά δεν την κάνω γιατί είμαι κακιά, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Έχω να κοιμηθώ 2 χρόνια», ανέφερε συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More