Ελεονώρα Μελέτη: Όσα αποκάλυψε για τη νέα εκπομπή της στον Alpha, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα! (video)

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή “Ώρα για Μελέτη” .

Καθημερινά, η παρουσιάστρια θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή. Θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, για πρώτη φορά μέσα από το νέο της πλατό, η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε ζωντανά στην εκπομπή Alpha Παντού και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στην Βίκυ Χαντζή, τον Παναγιώτη Σουρέλη και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Έχω ένα δημιουργικό και γόνιμο άγχος, έχω μέσα μου και μια τρομερή ασφάλεια γιατί είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε και είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και ξέρουν την δουλειά τους… Στην ομάδα μου έχω παιδιά με φρέσκες ιδέες, έχω μια πολύ δυναμική αρχισυντάκτρια… Ο Νίκος Μάνεσης για μένα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία και σε ό,τι θέλει να βλέπει ως τηλεθεατής και σε ό,τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση.

Νιώθω τεράστια ασφάλεια γιατί επιβλέπει όλο αυτό το εγχείρημα. Πάμε να χτίσουμε και να προτείνουμε κάτι που οραματιζόμαστε για την ζώνη αυτή. Είναι δύσκολη ζώνη, άκρως ανταγωνιστική, θα είναι ταυτόχρονα 8 εκπομπές απέναντι. Θα δείτε γρήγορη και περιεκτική ενημέρωση με όλα όσα μας απασχολούν, ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουν να δείξουν και κάτι διαφορετικό, θα ταξιδέψουμε σε όλα τα όμορφα μέρη της Ελλάδας μας», είπε μεταξύ άλλων  η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More