Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop

Τις διακοπές τους στην Πάρο απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους. Οι τρεις τους χαίρονται τον ήλιο, τη θάλασσα και την ηρεμία του κυκλαδίτικου νησιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της δείχνοντας μας πώς τα περνά. Η ίδια ποζάρει ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και χαμογελά πλατιά χωρίς φίλτρα και photoshop.

“Κοιτά με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος, μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ και κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος! Και να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ και το κορμί, και ναι, ινφλουενσαρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, όσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω.

Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα σοσιαλ ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω”, ανέφερε χιουμοριστικά η Ελεονώρα Μελέτη δείχνοντάς μας το σώμα της χωρίς ρετούς.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει τις διακοπές της χωρίς φίλτρα!

Read More

And More