Ελεονώρα Μελέτη: Στην παιδική χαρά με την κόρη της, Αλεξάνδρα, λίγο πριν γιορτάσουν τα πρώτα της γενέθλια [pics]

Από την μέρα που ήρθε στη ζωή η μικρή Αλεξάνδρα, οι προτεραιότητες και οι στόχοι της Ελεονώρας Μελέτη άλλαξαν εντελώς. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, έχουν ξετρελαθεί με την κόρη τους και απολαμβάνουν κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί της. Στις 13 Απριλίου του 2019 η Αλεξάνδρα θα συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής με την Ελεονώρα και τον Θοδωρή να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η παρουσιάστρια του Alpha διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της, αφού η εκπομπή της “Μετά τα Μεσάνυχτα” έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Οι εξαιρετικές συνεντεύξεις της παίζουν μαζί και εκείνη έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη. Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλη αδυναμία στη δουλειά της και αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζει μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η γλυκιά μανούλα βρέθηκε σε παιδική χαρά των νοτίων προαστίων και απόλαυσε τα παιχνίδια μαζί με την πριγκίπισσά της. Ο ανοιξιάτικος καιρός αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τις ξέγνοιαστες στιγμές μαμάς και κόρης. Η Ελεονώρα ντυμένη με casual look δεν σταμάτησε να διασκεδάζει με την Αλεξάνδρα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More