Ελεονώρα Μελέτη: Στο θέατρο για να στηρίξει τον σύζυγό και τον πεθερό της! [pics]

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση για το θέατρο Αθηνά, μαζί με μια δυνατή ομάδα. Τίτλος της “Happy Birthday ΕΛΛΑΣ“. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας… Ασυναρτησίας.

Τα κείμενα της παράστασης υπογράφουν οι: Αντώνης Ανδρικάκης, Μιχαήλ Άνθης, Νίκος Κεραμίδας, Ντίνος Σπυρόπουλος, σε συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ στην σκηνή εμφανίζονται ακόμα οι: Γιώργος Χατζής, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ερμόλαος Ματθαίου, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποίο παρακολούθησε την παράσταση από τις πρώτες σειρές, στηρίζοντας έτσι τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και τον πεθερό της, Δημήτρη Μαροσούλη, στους οποίους ανήκει η παραγωγή.

Με chic εμφάνιση και φανερά ευδιάθετη, η παρουσιάστρια του Alpha μας χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο αναδεικνύονταν μέσα από την ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More