Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αποκάλυψε την ζημιά που έκανε η κόρη της!

Τι και αν διανύουμε ακόμα την τρίτη εβδομάδα του Νοέμβρη; Τι και αν μας χωρίζουν 33 μέρες από τα Χριστούγεννα; Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ως νέα μαμά, η παρουσιάστρια αποφάσισε να “ντύσει” από νωρίς φέτος το σπίτι της στα γιορτινά, προκειμένου να το χαρεί και η μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Αρχικά, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” στον Alpha δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία, στην οποία απεικονιζόταν το χέρι της μικρής της πριγκίπισσας να ακουμπά μια από τις μπάλες που κοσμούν το εντυπωσιακό δέντρο του σαλονιού τους, γράφοντας: “Και του χρόνου, στολίσαμε” .

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία αποκάλυπτε πώς η χαριτωμένη κόρη της είναι αρκετά… ζημιάρα, με αποτέλεσμα να τραβάει τις μπάλες από το δέντρο, θεωρώντας το ως παιχνίδι. Βλέποντας, λοιπόν, η ίδια τι συνέβαινε, σχολίασε: “Δίνω δύο μέρες” .

Τέλος, φωτογράφησε με το κινητό της μια σπασμένη μπάλα στο πάτωμα και χρησιμοποιώντας το #babyalexandra παρουσίασε στους followers της την πρώτη ζημιά της μπέμπας της.

Η Ελεονώρα βιώνει στο έπακρον την μητρότητα και το απολαμβάνει!

Read More

And More