Ελεονώρα Μελέτη: Τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού και η αγαπημένη οικογενειακή ασχολία [pic,vid]

Ο «αυτοπεριορισμός» και η «ατομική ευθύνη» είναι οι λέξεις που επαναλαμβάνει ξανά και ξανά η κυβέρνηση, προκειμένου να συνετίσει τους πολίτες ώστε να μείνουν στο σπίτι τους και να αποφύγουν τις περιττές και άσκοπες μετακινήσεις. Ο κορονοϊός βρίσκεται εκεί έξω και δεν κάνει διακρίσεις, συνεπώς πρέπει όλοι να λάβουμε τα μέτρα μας!

Η Ελεονώρα Μελέτη τηρεί από την πρώτη ημέρα το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας «μένουμε σπίτι», αφού βρίσκεται στην κατοικία της μαζί με την οικογένειά τους. Οι τρεις τους έχουν προσαρμοστεί στα νέους ρυθμούς της ζωής τους και απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την περίοδο της καραντίνας.

Πλέον, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο φυσικά αφιερώνουν στην σχεδόν δύο ετών κόρη τους, Αλεξάνδρα. Δεδομένου ότι οι δυο τους δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, έχουν αφοσιωθεί στην πριγκίπισσά τους και φροντίζουν να περνούν την ώρα τους όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει σχεδόν καθημερινά τι κάνει στο σπίτι με την οικογένειά της αποκαλύπτοντας, παράλληλα, και την μεγάλη αγάπη του συζύγου της. Ο Θοδωρής Μαροσούλης το έχει ρίξει στην μαγειρική και κάθε ημέρα που περνά δοκιμάζει νέες συνταγές, τόσο αλμυρές όσο και γλυκές, για τις γυναίκες της ζωής του.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η μικρή Αλεξάνδρα είναι οι γευσιγνώστες της υπόθεσης!

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι. Εσύ;

Read More

And More