Ελεονώρα Μελέτη: Τα παιχνίδια της κόρης της στο παιδικό δωμάτιο και η όμορφη καθημερινότητά τους! [pics,video]

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελεονώρα Μελέτη, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Φέτος, η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει στη late night ζώνη, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στο πλατό της οποίας συναντά -κάθε Τρίτη και Τετάρτη- πρόσωπα της επικαιρότητας, πρωταγωνιστές της ζωής, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που μιλούν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος

Παράλληλα συνεχίζει δυναμικά και στο ραδιόφωνο αναλαμβάνοντας πρωινή εκπομπή στον σταθμό «Δρόμος 89,8» μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, youtuber και κωμικό, τον οποίο είδαμε πέρσι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στο netwix.

Ωστόσο, η Ελεονώρα βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία κοντά στην σχεδόν δύο ετών κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η Αλεξάνδρα, όπως θα ονομαστεί η μικρούλα, έχει ξετρελάνει την παρουσιάστρια, η οποία φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της και να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της.

Ως λάτρης των social media, η Ελεονώρα μοιράζεται συχνά πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της με την μικρή της πριγκίπισσα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, αποφάσισε να αναρτήσει στα instastories της ένα βίντεο και μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της Αλεξάνδρας.

Είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους followers της τον χώρο της κόρης της. Όπως φαίνεται, η Αλεξάνδρα παριστάνει την μαμά που μαγειρεύει στην κουζίνα της και στη συνέχεια τρέχει μέσα στο δωμάτιο της, όπου στα έπιπλα κυριαρχεί το ξύλο.

Δες τις αναρτήσεις της:

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, η Ελεονώρα είχε μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία από το την αγαπημένη της γωνιά στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της, με αφορμή την τακτοποίηση της βαλίτσα της, λίγο πριν από ένα οικογενειακό ταξίδι τους. Τότε, χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η παρουσιάστρια πόζαρε καθισμένη στο πάτωμα, ανάμεσα στα δεκάδες λούτρινα αρκουδάκια που κοσμούν τον χώρο.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια full time μαμά και, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει καθημερινά, προσπαθεί να βρίσκεται όσο περισσότερο μπορεί μέσα στη μέρα μαζί με την μικρή Αλεξάνδρα και να περνάει μαζί της εποικοδομητικό χρόνο. Οι δυο τους, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό σε πρωινές βόλτες τους στα βόρεια προάστια, αλλά και σε χαλαρές στιγμές γεμάτες παιχνίδι στην παιδική χαρά, όπου μαζί με την κόρη της και η παρουσιάστρια γίνεται ξανά παιδί.

Η Ελεονώρα και η Αλεξάνδρα, η οποία στα μέσα του ερχόμενου Απρίλη θα συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής, μοιράζονται μια όμορφη καθημερινότητα, με την παρουσιάστρια του Alpha να είναι ξετρελαμένη με την κόρη της κι εκείνη να απολαμβάνει τις στιγμές με την διάσημη μαμά της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται!

Read More

And More