Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Αγκαλιά στο πρώτο τους κοινό επαγγελματικό βήμα – Φωτογραφίες TLIFE

Το βράδυ της Τετάρτης 23/11 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Τέλειοι Ξένοι” στο θέατρο Αθηνά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο έργο παρουσιάζεται σε κάποια θεατρική σκηνή της χώρας μας αλλά και η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη συνεργάζεται με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη καθώς εκείνος είναι ο παραγωγός της παράστασης και η παρουσιάστρια έχει αναλάβει την απόδοση του έργου στα ελληνικά.

«Είμαι δύσκολος αλλά συγχρόνως και εύκολος στις συνεργασίες μου. Όταν όλα πηγαίνουν όπως τα έχουμε ορίσει από την αρχή, είμαι ο καλύτερος συνεργάτης και με την Ελεονώρα όλα πήγαν μια χαρά!

Στη συνεργασία που έχουμε με την Ελεονώρα δεν χρειάστηκε να είμαστε σε απόλυτη επαφή. Έκανε τη μετάφραση-απόδοση ενός κειμένου από τα ιταλικά στα ελληνικά και της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να την ελέγξω όταν τελείωσε, γιατί εκείνη είναι η γνώστρια του συγκεκριμένου αντικειμένου και αντιμετωπίζει τη δουλειά αυτή στο σύνολο, σαν να είναι δική μας, όχι δική μου. Οπότε δεν υπήρξε κάποια δυσκολία στη συνεργασία μας» είχε δηλώσει ο Θοδωρής Μαροσούλης στην κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! για τη συνεργασία τους πριν λίγο καιρό.

Λίγο πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει και μια κόρη, της Αλεξάνδρα, πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό στους φωτογράφους.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

 

Δες τις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια στο Happy Day:

Λίγα λόγια για το έργο

Επτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική». Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More