Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Ερωτευμένοι στο θέατρο! [pics]

Το σημαντικότερο έργο της σύγχρονης δραματουργίας «Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ» του Eric – Emmanuel Schmitt, του πιο επιτυχημένου Ευρωπαίου συγγραφέα εν ζωή, θα παρουσιαστεί με την Μαρία Αλιφέρη και τον Δημήτρη Γιώτη στο θέατρο Faust, από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου για 20 μόνο παραστάσεις.

Η Μαρία Αλιφέρη δίνει ζωή και πνοή στην ηρωίδα, την θεία Ροζ, με ένα μοναδικό τρόπο προσέγγισης γεμάτο συγκίνηση και τρυφερότητα. Ο Όσκαρ μέσα από τα μάτια του Δημήτρη Γιώτη παίρνει σάρκα κι οστά κάνοντας την καρδιά του να χτυπά όταν μαθαίνει το μυστικό της ζωής: Το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης γεμάτο αγάπη, πίστη, εμπιστοσύνη, ελπίδα, φως και γαλήνη προς τον Ανώτερο εαυτό.

Πρόκειται για μία παράσταση που παντρεύει το γέλιο με το δάκρυ, τη συγκίνηση με την αισιοδοξία. Η επίσημη πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνει το “παρών”.

Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους χωρίς την μικρή τους πριγκίπισσα. Το ζευγάρι, που βιώνει την απόλυτη ευτυχία, παραμένει full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ προσπαθούν όταν μπορούν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για τη σχέση τους.

Ντυμένοι casual και πολύ ταιριαστοί εμφανισιακά, οι δυο τους μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More