Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Για γιορτινές αγορές στο Μαρούσι, μαζί με την κόρη τους! [pics]

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Για γιορτινές αγορές στο Μαρούσι, μαζί με την κόρη τους! [pics] | tlife.gr

Την απόλυτη ευτυχία, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, βιώνει η Ελεονώρα Μελέτη. Τα «Μεσάνυχτα» στον Alpha έχουν κερδίσει από πέρυσι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και η ραδιοφωνική της εκπομπή στην Δρόμο 89,8 μαζί με τον Νικόλα Ράπτη συνεχίζεται με επιτυχία, ενώ η ίδια απολαμβάνει πρώτη φορά και τις προκλήσεις της μητρότητας.  Για την παρουσιάστρια, όπως έχει παραδεχτεί αρκετές φορές, ο νέος ρόλος της ζωής της είναι και ο πιο σημαντικός.

Η καθημερινότητά της τους τελευταίους είκοσι μήνες έχει αλλάξει με τον πιο γλυκό τρόπο, με την κόρη της, Αλεξάνδρα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο. Η Ελεονώρα έχει αναλάβει αποκλειστικά την ανατροφή της μικρής της πριγκίπισσας και δεν θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της. Γι’ αυτό φροντίζει να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να της τον αφιερώνει.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια οικογενειακή έξοδο στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου έκαναν μια βόλτα μαζί με την κόρη τους, αλλά και τις αγορές τους από καταστήματα παιδικής ένδυσης. Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους στους διαδρόμους, ο θεατρικός επιχειρηματίας δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά του την χαριτωμένη μικρούλα, ενώ η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα προστατευτική και στοργική μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more