Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Κάνουν μήνα του μέλιτος στο Μαρόκο, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους! [pics,video]

Δυο χρόνια μετά τον μυστικό τους γάμο στο Δημαρχείο Εκάλης, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης κατάφεραν να κάνουν ταξίδι του μέλιτος. Όπως σας γράψαμε πριν μερικές μέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε για περίπου μία εβδομάδα στο Μαρόκο, όπου ζει μαγικές στιγμές. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός θεατρικός επιχειρηματίας κάνουν εξόρμηση μόνο… οι δυο τους και χωρίς την κόρη τους Αλεξάνδρα!

Με μια μακροσκελής ανάρτηση στα social media, η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αυτό το ταξίδι είναι το πρώτο που είναι μόνο οι δυο τους (καθώς το 2017 ήταν έγκυος, ενώ το 2018 έφερε στον κόσμο την κόρη τους) και πως δύο χρόνια μετά τον γάμο τους επιτέλους τα κατάφεραν και έκαναν το ταξίδι του μέλιτος που πάντα ονειρευόντουσαν!

“Δυο χρόνια μαζί και όμως η πρώτη φορά που καταφέραμε να φύγουμε κάπου μακριά οι δυο μας… από τις πρώτες μας κιόλας διακοπές ήμασταν…3… !!! Θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι… δεν ένιωθα καλά… δεν ξέρω τι μου έφταιγε αλλά είχα ένταση, λίγο «στομάχι», κούραση… ξεκίνησαν οι διακοπές μας. Πρώτος σταθμός η Πάρος για να απολαύσω λίγο το αγαπημένο μου windsurf. Μόνο, που δεν έκανα ποτέ. Η επιμονή φίλων και του Θοδωρή εκείνη την ημέρα, 6 Αυγούστου, ( του Σωτήρος) να κάνω ένα τεστάκι εγκυμοσύνης, έδωσε απάντηση στη περίεργη διάθεση μου. Ήμουν ολίγον έγκυος. Μετά έγινα περισσότερο… Δεν καταλάβαμε ποτέ «διακοπές» εκείνο το καλοκαίρι. Λίγες μέρες Πάρο και δυο εβδομάδες στη Κρήτη, ελάχιστες στιγμές κατάφερα να αποχωριστώ το κρεβάτι, τις ναυτίες και την κούραση. Αμέριστη η υπομονή του Θοδωρή… από τότε σχεδόν 2 χρόνια μετά, ναι, επιτέλους τα καταφέραμε!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες νέα στιγμιότυπα από το ταξίδι του μέλιτος στο Μαρόκο:

Χαλαρές στιγμές δίπλα στη πισίνα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Read More

And More