Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Ο τελευταίος περίπατος, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έγιναν για πρώτη φορά γονείς και φυσικά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz απέκτησε την περασμένη Παρασκευή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την παρουσιάστρια να είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη από την ώρα που κράτησε στην αγκαλιά της την κορούλα της. Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Πέμπτης και γέννησε με καισαρική τομή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η μπεμπούλα της Ελεονώρας και του Θοδωρή ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, με το ζευγάρι να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πλέον έχει μια γλυκύτατη κόρη στην ζωή του. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους και όσο ήταν οι δυο τους, η γνωστή παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός δεν σταματούσαν τις βόλτες στα νότια προάστια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε έναν από τους περιπάτους του στην Γλυφάδα, λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Η Ελεονώρα φαινόταν χαλαρή, ενώ ο Θοδωρής δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More