Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Όλη η αλήθεια για τον μυστικό τους γάμο!

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Όλη η αλήθεια για τον μυστικό τους γάμο! | tlife.gr

Την ανατροπή έκανε και πάλι, λίγο πριν φύγει το 2017 η Ελεονώρα Μελέτη και παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη Οι δυο τους μπορεί να ξεκίνησαν σαν φίλοι, το τρυφερό ειδύλλιο τους όμως, άλλαξε τις ζωές τους και το νέο για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού έφερε τα πάνω κάτω.

Τώρα και οι δυο είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου τους μωρού, με την Ελεονώρα να βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και να περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον παλιό το χρόνο ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στην Εκάλη και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο με τον καλό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο γάμος έγινε στις 13:30 στο παλαιό δημαρχείο της Εκάλης στις 28 Δεκεμβρίου παρουσία των οικογενειών του ζευγαριού και μιας κοινής τους φίλης που ήταν και μάρτυρας στο γάμο, μαζί με τον αδελφό της Ελεονώρας, Δημήτρη και την αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Θεοδώρα.

Μετά το γάμο ακολούθησε ένα μικρό πάρτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα με ευχές και λόγια αγάπης για το ευτυχές γεγονός. Η Ελεονώρα μάλιστα, που θέλησε να κρατήσει πολύ προσωπική τη συγκεκριμένη στιγμή, αποκάλυψε πως είναι παντρεμένη πια στην εκπομπή της Άσης Μπηλιου, ενώ η πρώτη φωτογραφία του γάμου δημοσιεύθηκε λίγες μέρες μετά από την ίδια, σε μια μίνι ανασκόπηση που έκανε στα social media, για τις καλύτερες στιγμές του 2017!

READ more