Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Τα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο! Φωτογραφίες

Η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε στο πρόσωπο του Θοδωρή Μαροσούλη όχι μόνο τον ιδανικό σύντροφο αλλά και τον πατέρα του παιδιού της. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μέσα σε μόλις λίγους μήνες σχέσης ήρθε και η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους – η οποία θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα – το ζευγάρι συνειδητοποίησε τι σημαίνει πραγματική ευτυχία. Μπορεί να έχουν και οι δύο ένα αυξημένο φόρτο εργασίας αλλά ο ελεύθερος χρόνος του ζευγαριού ανήκει στην μικρή Αλεξάνδρα.

Ωστόσο, η Ελεονώρα και ο Θοδωρής πάντα βρίσκουν χρόνο και για εκείνους! Άλλωστε εκτός από γονείς, αποτελούν και ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και επιθυμούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μόνο οι δυο τους, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν όπως κάποιο ρομαντικό δείπνο ή βραδινή έξοδο για χορό. Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha και ο γοητευτικός θεατρικός παραγωγός βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος και διασκέδασαν με τη ψυχή τους!

Άλλωστε, η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστή “Ρουβίτσα” και δεν θα γινόταν να χάσει το πρόγραμμα του αγαπημένου της Σάκη! Βέβαια, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η παρουσιάστρια δεν είχε μάτια παρά για τον… άντρα της! Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής δεν δίστασαν να ερωτοτροπήσουν και να μοιραστούν καυτά φιλιά, αδιαφορώντας τόσο για τα αδιάκριτα βλέμματα όσο και για τα φωτογραφικά φλας. Ο έρωτάς δεν κρύβεται με τίποτα!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More