Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Θεατρική έξοδος για το ζευγάρι, μετά από καιρό

Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι πλέον γεγονός, με τις πρώτες θεατρικές παραστάσεις να ανεβαίνουν στα υπαίθρια θέατρα της χώρας μας. Το βράδυ της Τετάρτης, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και πραγματοποίησαν μια θεατρική έξοδο μετά από καιρό.

Αυτή την περίοδο, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζει τα επόμενα τηλεοπτικά βήματά της, ενώ στα σχέδιά της περιλαμβάνονται φυσικά και οι διακοπές με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Αλεξάνδρα. Η 3χρονη κόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη αποτελεί προτεραιότητα στις ζωές τους και σπάνια την αποχωρίζονται.

Μετά από πολλούς μήνες που τα θέατρα παρέμειναν κλειστά, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης φόρεσαν τα καλά τους, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Θηλιά” στο θέατρο Αθηνά. Η παραγωγή του έργου ανήκει στον θεατρικό επιχειρηματία και η Ελεονώρα δε θα μπορούσε να μην τον στηρίξει σε αυτό.

Στο πλευρό τους ήταν οι φίλοι τους, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τα ζευγάρια πριν από την έναρξη της παράστασης.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More