Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, και της κόρης τους, Αλεξάνδρας.

Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας του Alpha έχει αλλάξει ριζικά από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέον προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» έχει αναλάβει αποκλειστικά την ανατροφή της μικρής της πριγκίπισσας και δεν θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της. Γι’ αυτό φροντίζει να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να της τον αφιερώνει.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι στιγμές εκείνες που το ζευγάρι ξεκλέβει λίγο χρόνο για τη σχέση του. Έτσι, λοιπόν, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, η Ελεονώρα και ο Θοδωρής αποχωρίζονται την κόρη τους για να κάνουν κάποιες εξόδους μόνο για δύο ή κοντινές αποδράσεις που θα αναθερμάνουν τον έρωτά τους.

Πρόσφατα, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στη Γλυφάδα και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να περπατά πιασμένο αγκαζέ στους δρόμους της περιοχής, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Ντυμένοι casual και πολύ ταιριαστοί μεταξύ τους, η Ελεονώρα και ο Θοδωρής μιλούσαν και γελούσαν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, αποδεικνύοντας πώς είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More