Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να είναι πολλές και τα ξενύχτια με την μικρή Αλεξάνδρα ακόμη περισσότερα, η Ελεονώρα Μελέτη, όμως και ο αγαπημένος της Θοδωρής Μαροσούλης βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για να περάσουν μαζί και να στηρίξουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Έτσι, έγινε και το βράδυ της Τρίτης, όπου το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι Έξαλλοι!» στο θέατρο Αθηνά και γέλασαν με την ψυχή τους. Οι δυο τους, μάλιστα, μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην κάνουν πολλές επίσημες εξόδους –λόγω της κόρης τους- αλλά αγαπούν πολύ το θέατρο και απολαμβάνουν καλές παραστάσεις.

Τάσος Αρνιακός, Δημήτρης Μαροσούλης, Θοδωρής Μαροσούλης, Ελεονώρα Μελέτη

Λίγα λόγια για το έργο:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητα που τους έχει κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες πάνω από ένα κινητό χάνοντας κάθε διαπροσωπική επαφή!

Πώς και πού διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα social media τις διαπροσωπικές σχέσεις; Πόσο πολύ μετράει η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου; Πως μπορεί να συνδυαστεί η έντεχνη με την εμπορική μουσική σκηνή; Τι έχει να μας δείξει η σημερινή τηλεόραση; Γιατί αυτοί οι τέσσερις ήρωες είναι «έξαλλοι» με τη σύγχρονη Ελλάδα;

Σοφία Κουρτίδου, Ελεονώρα Μελέτη

Αυτά και άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα απαντηθούν στη νέα σατιρική κωμωδία του Γιώργου Γιαννακόπουλου με τίτλο «Οι Έξαλλοι!» με τη βοήθεια μιας LIVE μουσικής μπάντας επι σκηνής.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More