Ελεονώρα Μελέτη: Το TLIFE στην παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου – Όλα όσα έγιναν

Το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το βιβλίο της, με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει» στο θέατρο Αθηνά. Εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών» στη βραδιά, της οποίας τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Δέσποινα Καμπούρη, η ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δήμητρα Λαζαράτου διάβασαν αποσπάσματα από το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Ελεονώρας Μελέτη και συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα στην προσπάθειά της να βρει την ταυτότητά της μέσα στα στερεότυπα.

«Στόχος είναι να μπορείς μέσα από τα στερεότυπα να βρίσκεις την αληθινή σου ταυτότητα» είπε στο ξεκίνημα του λόγου της η Ελεονώρα Μελέτη. Το βιβλίο της παρουσιάστριας αποτελεί βιωματική της αφήγηση και περιγράφει κάποιες από τις στιγμές που κρίθηκε αυστηρά, που μπήκε στο επίκεντρο με μία ταμπέλα, ωστόσο δεν ακολούθησε την πεπατημένη.

Η Σίσσυ Φειδά, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Δανάη Μπάρκα, ο Κώστας Τσουρός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Θανάσης Πάτρας, η Νάνσυ Παραδεισανού και η Σόφη Πασχάλη ήταν εκεί. Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν στο σημείο και  κατέγραψε τις στιγμές…

Φυσικά, από το πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη δεν έλειπε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης και η κόρη τους, Αλεξάνδρα. Εκεί βρίσκονταν και οι γονείς της, Μαρία και Γιώργος Μελέτης.

Φωτογραφίες για το TLIFE: Πέτρος Χόντος

Read More

And More